در این مرحله، ساختا بنای ویلا به طور رسمی آغاز شده است؛ سازندگان در این مرحله با قالببندی فونداسیون، سپس میلگردگذاری ودر انتها ریختن بتن، فونداسیون ویلا را مشخص میکنند و سپس تیرچهها و سقف ویلا اضافه میشود.
همه فضاها به صورت جمع و جور یا فشرده here شده در کنار یکدیگر واقع می شوند.
پلان شامل جانمایی فضاها و نوع ارتباط آن ها با یکدیگر، مسیرهای حرکتی و محل قرارگیری عناصر ارتباط عمودی مثل پله و آسانسور می شود که بر اساس یک برنامه فیزیکی طراحی می شود.
ایده طراحی ویلا در واقع راه رسیدن به کانسپت و ایده های اولیه ای است که طراح برای خلق اثر خود از انها بهره میبرد.
طراحی فضای خارجی ویلا باید به گونه ای باشد که مورد رضایت ساکنین بوده و برای آن ها کاربردی باشد . ویلا عمدتا درزمینی وسیع ساخته می شود وبا باغچه های سرسبزوچشم اندازهای زیبا احاطه می گردد . طراحی باید به گونه ای باشد که با محوطه خود هماهنگی داشته باشد .
یک معمار و طراح مجرب و حرفهای میداند که دقیقا در کدام قسمت از ویلا، از کدام سبک نورپردازی استفاده کند. ویلاهایی دارای ظاهر جذاب هستند که علاوه بر نمای خوب، نورپردازی زیبایی نیز داشته باشند.
طراحی تراس یا بهارخواب درمعماری سنتی بسیاردیده می شود و با طراحی شاه نشین در بالای ویلا می توان ویلایی با سبک سنتی طراحی نمود .
عواملی که برای طراحی و ساخت بهترین ویلا باید در نظر داشت
از همین رو شرکت طراحی دکوراسیون ماموت با در نظر گرفتن مواردی چون کیفیت بالا و هزینه پایین سعی در جلب رضایت مشتریان دارد.
در مراحل بعدی مهندس معمار کار خود را شروع می کند و بسته به متراژ مورد نظر کار طراحی سازه ویلا را انجام می دهد. در این مرحله چیدمان عناصر ویلا، با توجه به مواردی همچون جهت های طلوع و غروب خورشید، امکاناتی که لازم است در آن پیش بینی شود، مواد و مصالح انجام می شود.
اگر تصمیم خود را برای خرید زمین به منظور ساخت ویلا را گرفته اید، قبل از هر اقدامی باید نوع کاربری آن منطقه و اسناد ملک را بررسی کنید. با یک مثال این موضوع را شرح میدهیم.
طراحی و اجرا تخصصی انواع دکوراسیون و فضاسازی
نمای ویلا میتواند توسط مصالح مختلفی همچون سنگ، چوب، کامپوزیت و … انجام شود و زیبایی ظاهری ویلا چند برابر شود.
طراحی پلان ویلا ایرانی طراحی محوطه ویلا ایرانی طراحی نمای ویلا ایرانی طراحی داخلی ویلا ایرانی طراحی نمای ویلا مدرن